Opis forum
By³o sobie dwóch potê¿nych wojowników którzy s³u¿yli cz³owiekowi zwanym Sergio.Lecz po wielu roz³amach kilka osób odesz³o z klanu Sergia.Jednymi z tych osób byli Tidas i Zielarz.Obaj poszli do Gwardii Innosa lecz Zielarzowi nie spodoba³o siê w Gwardii wiêc doszed³ do Wodnego Krêgu.Pewnego dnia Zielarzowi przypomnia³y siê s³owa Tidasa"Za³ó¿my w³asny zakon".Zielarz siê spakowa³ i odszed³ z Krêgu.Szuka³ swojego druha i znalaz³ go pod klasztorem.Zielarz t³umaczy³ Tidasowi swój plan.Tidas zgodzi³ siê i opu¶ci³ Gwardie Innosa ¿eby prowadziæ krucjaty przeciw czarnym magom i ork±.Tidas pamieta³ ¿e posiada³ zamek który z pokolenia na pokolenie by³ przekazywany rodzinie Reth.W zamku spotkali Qkiteke siostrê Tidasa ta te¿ postanowi³a do³±czyæ.Tak oto powsta³ Zakon Templariuszy.Zakon Innosa,zakon wojowników dowodz±cych przez Wielkiego Misztrza Zielarza jego prawa rêk± Mistrzem Tidasem oraz Oficerkom Qkitek±
Historia s³aba ale nie mia³em pomy³a.Jak ju¿ zauwa¿y³e¶ moja siostra na 90% do nas do³±czy ale musia³em ja przekupiæ rang± zostaje ci do ocenienia postaram siê dzi¶ jeszcze przyj¶æ jak ocenisz ¿e dobra to moja siostra i ja odejdziemy od naszych klanów.pamiêtaj musisz oceniæ dzi¶ bo jutro wyje¿d¿am na obóz